Tohatsu 250 pk Buitenboordmotor – BFT 250

Tohatsu BFT 250
De Tohatsu BFT 250 is een aanvulling op de bestaande range van Tohatsu buitenboordmotoren. De BFT motoren worden door Honda gemaakt in Japan en staan al jaren bekent om betrouwbaarheid en kracht. De levering van Honda motoren aan Tohatsu is gemaakt op basis van historische zakelijk relatie. Zowel voor Honda als voor Tohatsu is deze samenwerking ter versterking van de marktpositie. 

BLAST™ – BOOSTED LOW SPEED TORQUE 
Het revolutionaire Boosted Low Speed Torque (BLAST™) (sturing van de ontsteking en samenstelling benzineluchtmengsel) technologie verhoogt het koppel bij een laag toerental wanneer er snel geaccelereerd moet worden. Dit draagt bij tot het snel in plané komen van uw boot. (BFT60 – BFT250)

Variable Valve Timing and Lift Control 
Is ontwikkeld voor het topsegment verbrandingsmotoren, varieert de kleplichthoogte en -duur van de inlaatkleppen, voor optimale prestaties bij zowel lage als hoge toeren. VTEC™ zorgt bij lage snelheid voor een soepele en stabiele vrijloop, terwijl de grotere kleplichthoogte bij hogere snelheden de koppelkromme en het top-end vermogen vergroot. (BFT100, BFT150, BFT225 en BFT250)

ECOMO – ECONOMY CONTROLLED MOTOR
De ontwikkelde Lean Burn Control technologie ECOmo, zorgt voor verbranding met een armere lucht/ brandstof verhouding dan de stoichiometrische standaard. De sensoren meten de lucht/brandstof verhouding nauwkeurig voor een optimaal brandstofverbruik in bij kruissnelheid.(BFT60 – BFT250)

Multi-port Programmed Fuel Injection (PGM-FI®) 
PGM-FI wordt geregeld door een zeer geavanceerde ECU (Engine Control Unit) en verschillende motorsensoren die de toevoer van brandstof naar de motor nauwkeurig regelen. Het resultaat is gemakkelijk starten, een direct reagerende gashendel en extreem laag brandstofverbruik. (BFT60 – BFT250)

TOCS (optie)
(Tohatsu Onboard Communication System) is een communicatienetwerk dat integreert alle elektronische apparaten in de boot.

155_BFT 250 new
€ 20.950,-

 
Specificaties
 

Vermogen
: 250 pk ( 183.9 kw)

Aantal cilinders
: 6

Toerenbereik bij volgas
: 5.300 – 6.300

Brandstofverbruik bij volgas
: 82.7 per uur

Boring x slag
: 89 x 96 mm

Inhoud
: 3583 cm3

Koelsysteem
: watergekoeld

Onstekingssysteem
: Electrisch

Brandstof
: Euro loodvrij 95

Starter
: Electrisch

Brandstoftank
: Optioneel

Emissienorm
: EU norm

Gewicht
: 284 kg